LARA MORR a jej nový singel Offline.

MgA. Veronika Morávková

Po debutovom albume Múza, ktorý vyšiel v septembri 2021 nám LARA MORR prináša jej hudobnú novinku s názvom Offline.

Atmosféra, vibe a chill, ktorým chrlí song od prvého tónu až do konca vás hodí do pohody a chytľavý refrén sa vám ihneď vryje pod kožu. Text, melódia a harmónia sú rukopisom LARY MORR, hudobnú produkciu má na starosti David Vostrý.

O tom, že LARA MORR je talentovaná mladá a kreatívna speváčka so sametovým charismatickým hlasom, ktorá si píše vlastné texty, melodické linky i harmónie, už vieme z predchádzajúcich singlov Poď so mnou tam, Múza, Letíme preč a jej debutového albumu Múza. Jej nová skladba Offline prináša nový hudobný prúd a totálnu pohodu, chytí vás a už nepustí. Choreografie sa chopila Nika Ladzianska.

„Stále sa za niečím ženieme, sme neustále na mobiloch, ktoré sa stali závislosťou a pritom zabúdame vnímať prítomnosť. Je občas potreba vypnúť a zresetovať hlavu, jednoducho byť Offline,“ opisuje pieseň speváčka Lara Morr.


LARA MORR Official

Bio:
LARA MORR, vlastným menom Veronika Morávková, absolventka JAMU v Brne, je mladá talentovaná slovenská speváčka so sametovým charismatickým hlasom. Nedávno na seba upozornila svojím debutovým albumom Múza. Aktuálne pôsobí v pražských divadlách ako herečka a speváčka. Jej hudba sa nesie v štýle R´n´B, popu i jazzu. Píše si vlastné texty, melodické linky občas i harmonie a dokonca aj scenáre k videoklipom.

Viac o téme: #laramorr #novinka #Offline #singel